fbpx

Ydelser

Kapitalrejsning

At rejse penge er en fuldtidsbeskæftigelse for founderteamet og ender ofte med at fjerne fokus fra forretningen. Og det er svært at sikre den røde tråd i sin fortælling om problemet man løser og hvordan, markedsdynamikkerne, traction metrics, vækstplaner, budgetter og værdiansættelse. Vi har +10 års erfaring fra consulting, investment banking, iværksætteri og venture capital, så vi forstår både jeres og investorernes behov. Vi står klar til at hjælpe jer med hele eller dele af kapitalrejsningsprocessen, så I kan fokusere på at vækste jeres forretning.

Nasdaq Certified Advisor

Som Certified Advisor kan vi hjælpe dig gennem processen med at blive optaget til handel på Nasdaq First North. Vi samarbejder med [eksperter der selv har været ignnem Nasdaq-møllen] så jeres organisation kan blive klædt godt på til livet på børsen. En notering på First North er ikke et mål i sig selv, men et skridt på jeres vækstrejse. Vi hjælper både før, under og efter.

ikon3
Ikon1

Strategisk rådgivning

Vi tilbyder løbende eller kortvarig rådgivning og sparring indenfor vækststrategi, dataanalyse, finansiel modellering, projektstyring, business casing etc.